Dit Was De Radio: Tropical Tapes podcast met Roos Abelman
donderdag 3 augustus 2023

Dit Was De Radio: Tropical Tapes podcast met Roos Abelman

Deze zomer brengt Dit Was De Radio weer The Tropical Tapes. Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen ontvangen radiohelden onder verhitte omstandigheden. Met dit keer Roos Abelman.

Roos presenteert op NPO Radio 1 Spraakmakers, iedere ochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Ze kwam van BNR, waar ze de drive-time middagshow presenteerde en met billboards door het land als ster van die nieuwszender werd neergezet. Dan plant ze een sabbatical maar ze wordt meteen als vervanger gevraagd voor Ghislaine Plag voor Spraakmakers.

Roos Abelman

Dat vervangrondje duurt nu meer dan een jaar en inmiddels is ze ook op tv te zien in Pointer. In de podcast vertelt ze eerlijk wat de verschillen zijn tussen BNR en NPO Radio 1 (onder andere menskracht en meer tijd, maar ook over een onhandige aftelklok). Na een uitzending op NPO Radio 1 is ze volslagen gesloopt. Hoe houdt ze dit vol? Verder deelt Roos haar gênantste blooper, wil ze nou wel eens weten waarom Arjan haar geluid ‘kelig’ noemde en wil ze nog wel een programma helemaal voor haarzelf. En ze heeft nog een kritische vraag voor Harm, Arjan en Ron zelf!

Bron: Dit Was De Radio/BM

Bericht delen