De lekkere track van SMP
Donderdag 22 september 2022

De lekkere track van SMP

SMP Amsterdam produceert en componeert muziek voor media in de breedste zin. Tv-programma’s, dramaseries, speelfilms, maar ook commercials en documentaires worden door SMP voorzien van al dan niet op maat gemaakte muziek. En dat doen wij al ruim 25 jaar met veel liefde en passie. Wist je trouwens dat muziekgebruik vanuit de library voor tv, radio en Videoland gratis is?

Iedere week brengt SMP een lekkere track, gerealiseerd in de studio’s in Amsterdam. Zoals deze: Forgotten Romance van het Easy Funk album. Denk Love Boat, denk 70ties, denk funk en je hoort deze track. Lekker positief, lekker voor onder beetje romantisch maar nog niet helemaal full out scenes. Dat hebben we allemaal weleens nietwaar. Toch niet wat je zoekt? Geen zorgen, ga naar de SMP Library en type in de zoektocht in wat je wel zoekt. Als het in het Engels kan graag! Dus happy, piano, tension… Of sad, orchestral, strings… En laat je verbazen. Kom je er nog steeds niet uit, neem dan contact met ons op, dan helpen wij je gratis en voor niks verder. Beloofd!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? En wil je je programma of speelfilm muzikaal naar een hoger niveau tillen, SMP helpt je daarmee. Aarzel niet en neem contact met ons op. Mocht je content produceren voor overige streaming diensten of online en benieuwd zijn naar de kosten van library muziekgebruik, vraag dan hier meer informatie op.

Bron: SMP
Foto: donfonzarelli.com

Bericht delen