De lekkere track van SMP
donderdag 30 maart 2023

De lekkere track van SMP

SMP Amsterdam produceert en componeert muziek voor media in de breedste zin. Tv-programma’s, dramaseries, speelfilms, maar ook commercials en documentaires worden door SMP voorzien van al dan niet op maat gemaakte muziek. En dat doen wij al ruim 25 jaar met veel liefde en passie.

Iedere week brengt SMP een lekkere track, gerealiseerd in de studio’s in Amsterdam. En omdat wij stiekem altijd wel in meer of mindere mate in zomerstemming zijn, deze week een heerlijke zwoele flamenco track van het hagelnieuwe album Spanish Calm & Light, vol met Spaanse akoestische gitaren en een heerlijke zomerse sound! Wie heeft daar nou geen behoefte aan, zeker met dit (aanhoudende) winterweer. Luister en geniet vooral, perfect passend onder reisvlogs, maar ook kookshows en kunst en cultuur gaan lekker op dit album, geloof ons! Toch in geheel andere sferen en weinig op met deze track? No worries, met tienduizenden tracks in de SMP library is er voor eenieder wat wils. Type je muzikale wensen in de zoekbalk (Engelse termen en gescheiden door komma’s) en je hebt binnen de kortste keren de track die je zocht! Niet gevonden? Geen nood, neem contact met ons op en wij gaan voor je op zoek!

Ole, Spaanse groet, Team SMP

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? En wil je je programma of speelfilm muzikaal naar een hoger niveau tillen, SMP helpt je daarmee. Aarzel niet en neem contact met ons op. Mocht je content produceren voor streamingdiensten of online en benieuwd zijn naar de kosten van library muziekgebruik, vraag dan hier meer informatie op.

Bron: SMP
Foto: donfonzarelli.com

Bericht delen