De lekkere track van SMP
donderdag 11 april 2024

De lekkere track van SMP

SMP Amsterdam produceert en componeert muziek voor media in de breedste zin. Tv-programma’s, dramaseries, speelfilms, maar ook commercials en documentaires worden door SMP voorzien van al dan niet op maat gemaakte muziek. En dat doen wij al ruim 25 jaar met veel liefde en passie.

Iedere week brengt SMP een lekkere track, gerealiseerd in de studio’s in Amsterdam. Deze week van het heerlijke album Bluesy Comedy de track Chop Shop Goober. Een album vol slide gitaren, xylofoons, groovy elektrische gitaren en komische ritmische accenten. Blues met een vleugje comedy dus. Enorm lekker bruikbaar en inzetbaar voor klusprogramma’s, kinder tv-shows, reality en meer! Oh en mocht je toch op zoek zijn naar iets anders, onze ruim 25.000 tracks tellende muziek library wordt elke week aangevuld met nieuwe albums en tracks. Zoek je muzikale of sfeer term in de zoekbalk en vind de bijpassende tracks in het systeem. Kom je er niet uit? Aarzel niet en neem via music@smp.nl contact met ons op!

Muzikale groet, Team SMP

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? En wil je je programma of speelfilm muzikaal naar een hoger niveau tillen, SMP helpt je daarmee. Mocht je content produceren voor streamingdiensten of online en benieuwd zijn naar de kosten van library muziekgebruik, vraag dan hier meer informatie op.

Bron: SMP
Foto: donfonzarelli.com

Bericht delen