De beste accessoires voor jouw zakelijke telefoon
zondag 14 april 2024

De beste accessoires voor jouw zakelijke telefoon

Inderdaad, zowel privé als zakelijk kunnen we niet meer zonder onze smartphone. Nu zijn er tegenwoordig zo veel accessoires op de markt die daadwerkelijk zeer handig kunnen zijn voor het zakelijke gebruik van jouw telefoon.

Navigeren zonder kabels

De meeste zakelijke lease auto’s zijn wel voorzien van Apple Carplay of Android Auto. Dit is een ideaal systeem omdat je altijd up to date wordt gehouden omtrent files, flitspalen en overige berichten vanuit je smartphone. Toch is het zo dat in veel moderne auto’s dit alleen nog maar bedraad mogelijk is. Tegenwoordig zijn er CarPlay dongles beschikbaar die ervoor zorgen dat je zonder kabels toch gebruik kunt maken van CarPlay en Android Auto.

Powerbanks (MagSafe)

Zakelijk wil je natuurlijk altijd goed bereikbaar zijn, maar niet altijd afhankelijk zijn van een vaste plek. In deze situaties is de powerbank uitermate geschikt. Er zijn diverse powerbanks beschikbaar van verschillende accu-formaten en wattages. Zo kun je kiezen voor een klein en handzaam model maar kan het ook handig zijn om voor een grotere powerbank te gaan waarmee je ook een laptop kunt opladen. Vaak wordt er gekozen voor een 5.000, 10.000, en 20000 powerbank. Let wel op dat het niet mogelijk is om alle accu-formaten mee het vliegtuig in te nemen. Daarom adviseren we ook om maximaal een powerbank van 10000 mah aan te houden.

Geschikte autohouder

Naast het gebruik van Apple Carplay en Android Auto is het ook fijn om een geschikte telefoonhouder voor in de auto te hebben. Waar het vroeger alleen mogelijk was om de houder aan het raam te plakken, kun je tegenwoordig ook houders krijgen voor in de bekerhouder of voor in het ventilatierooster. Wil je met een volledig opgeladen telefoon arriveren op de eindbestemming, dan is het slim om voor een autohouder met oplader te kiezen. Deze zijn ook beschikbaar in verschillende groottes.

Een geschikt hoesje

Één van de belangrijkste smartphone accessoires is misschien wel het hoesje. Een hoesje zorgt voor uitstraling, bescherming en eventueel extra opties. Zo zijn er telefoonhoesjes waarbij je ook pasjes kunt opbergen waardoor een portemonnee overbodig is. Daarnaast kan een hoesje dat beschikt over een MagSafe ring een uitkomst zijn. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van MagSafe accessoires, deze accessoires zijn uitgerust met een magneet waardoor de telefoon magnetisch aan een houder of oplader kan worden geklikt. Om het helemaal af te maken is het verstandig om ook een screenprotector aan te schaffen. Dit is een glasplaatje dat over het normale scherm valt en zorgt dat er bij een val eerst een barst in het glasplaatje komt in plaats van het beeldscherm. Deze screenprotectors zijn ook te koop met speciale privacy coating. Nu is het alleen mogelijk om het beeldscherm te zien als je de telefoon vast hebt, vanaf de zijkant is enkel een zwart vlak zichtbaar.

 

Bericht delen