Terug van weggeweest: MAX vakantieman
zaterdag 18 mei 2024

Terug van weggeweest: MAX vakantieman

MAX vakantieman is vanaf 8 juli weer terug. Ook deze zomer schiet het consumentenprogramma in binnen- en buitenland gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp. MAX vakantieman is te zien op maandagen om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Ook dit jaar gaat Sybrand Niessen samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uiteenlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. De Mystery Guest inspecteert accommodaties op populaire vakantiebestemmingen en kijkersvragen worden door deskundigen beantwoord in de rubriek Beste Vakantieman.

Vakantieklacht melden 

Is een vakantie uitgelopen op een enorme teleurstelling? Mensen met vakantieklachten kunnen zich melden bij MAX vakantieman. Denk bijvoorbeeld aan problemen met de reisorganisatie, het hotel, de huurauto of een excursie. Bleek het hotel smerig, lawaaierig of zelfs helemaal niet meer te bestaan? Of moest de reis worden afgebroken of geannuleerd en dreigt een financiële strop? Wie weet kan MAX vakantieman helpen. Klachten kunnen hier gemeld worden.

Naast het programma, is de website van MAX vakantieman altijd te raadplegen voor actuele vakantie- en reistips en adviezen voor een onbezorgde vakantie.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Sybrand Niessen/MAX

Bericht delen