BMplus

BMYoung Events

BMYoung Creative Cup
Ook BM fungeert weer als partner tijdens Dutch Media Week, met name op woensdag 6 oktober 2021 tijdens de zogeheten Talent Day. Zo wordt opnieuw de BMYoung Creative Cup georganiseerd. (Media)studenten of jonge mediamakers op persoonlijke titel mogen hun idee voor een televisieformat, YouTube-serie, podcast, radioshow of andere mediaproductie pitchen aan een zeer deskundige jury. Die bestaat net als vorig jaar uit de bazen van de drie grote televisiezendergroepen: Peter van der Vorst (RTL), Frans Klein (NPO), en Paul Römer (Talpa Network).

Jury

De winnaar ontvangt de BMYoung Creative Cup-trofee en ziet vroeg of laat misschien wel zijn of haar idee gerealiseerd worden. Ook profiteren van deze unieke kans? Stuur dan snel een e-mail naar creativecup@fcklap.nl en je krijgt alle benodigde informatie toegestuurd.

Mediatalent van het Jaar
Voor de derde keer zal op 6 oktober 2021 een jonge mediamaker tot BMYoung Mediatalent van het Jaar worden gekroond. De criteria: het talent kan zowel achter als voor de schermen actief zijn en is niet ouder dan dertig jaar. Hij of zij heeft bewezen verschil te kunnen maken door uniek te zijn in aanpak, uitvoering of resultaat, laat elke dag zien een grote toekomst te hebben in de mediawereld, durft anders (vernieuwend, innovatief) te denken en verdient het om, niet alleen onder naaste collega’s maar ook onder vakgenoten, bekend te worden. Wie treedt in de voetsporen van Niels Lodeweges (EndemolShine), de eerste winnaar, en Alain Dikken (NEP) die vorig jaar de titel pakte? Suggesties met uitgebreide motivatie mogen naar mediatalent@fcklap.nl

Meer informatie over het complete programma: dutchmediaweek.nl

Zie hier de beelden van vorig jaar