BMplus

BMYoung Events

Matchmaking Sessies
Tijdens Dutch Media Week organiseert BMYoung, samen met Mediastages, live matchmakingsessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jonge professionals.

Op woensdag 5 oktober tussen 10.30 en 12.30 uur vinden deze sessies plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het zijn speeddates waarin de mediabedrijven in contact komen met mogelijke nieuwe medewerkers of stagiairs. Geen pittige pitches, maar een flitsdate van vijf minuten waar je mogelijk in contact kunt komen met de (werk)liefde van je leven.

Inschrijven voor de matchmakingsessies doe je door te reageren op de tijd van je keuze op de website. Maar let op: VOL = VOL. En als de tijdsloten bezet zijn verdwijnen ze ook meteen van de site. Meld je direct aan om deze unieke kans niet te missen!

matchmakingsessies

Creative Cup
Ook dit jaar organiseert BMYoung de Creative Cup, deze keer op 5 oktober van 13.30 – 15.30 uur  tijdens Dutch Media Week. (Media)studenten of jonge mediamakers op persoonlijke titel mogen hun idee voor een televisieformat, YouTube-serie, podcast, radioshow of andere mediaproductie pitchen aan een zeer deskundige jury. Vorig jaar bestond die uit de bazen van de drie grote televisiezendergroepen: Peter van der Vorst (RTL), Frans Klein (NPO), en Paul Römer (Talpa Network).

Mediatalent van het Jaar
Wie wordt het BMY Mediatalent van het Jaar 2022? Het BMY Mediatalent van het Jaar voldoet aan een aantal criteria. Het talent in kwestie kan zowel achter als voor de schermen actief zijn. Hij of zij heeft bewezen verschil te kunnen maken door uniek te zijn in aanpak, uitvoering of resultaat, laat elke dag zien een grote toekomst te hebben in de mediawereld, durft anders (vernieuwend, innovatief) te denken en verdient het om, niet alleen onder naaste collega’s maar ook onder vakgenoten, bekend te worden. De winnaar van vorig jaar was Anne van der Velden (online creative bij BNNVARA). Dit jaar wordt de winnaar onthuld tijdens de Dutch Media Week, op 5 oktober van 16.00 – 16.30 uur in Theaterzaal 1 bij Beeld & Geluid.