Vijf koppels springen in het diepe in Gestrand Op Honeymoon Island
zondag 2 juni 2024

Vijf koppels springen in het diepe in Gestrand Op Honeymoon Island

‘Kan liefde slagen als je niets anders hebt dan elkaar?’ Dat is vraag in de nieuwe Videoland Original Gestrand Op Honeymoon Island. Vijf koppels zijn geselecteerd om een ultiem liefdesavontuur aan te gaan op de Filipijnen.

Ver van alle luxe van thuis testen de deelnemers hun prille liefde na een romantische trouwceremonie. Ze zijn compleet op elkaar en het eiland aangewezen. Gestrand Op Honeymoon Island is sinds zaterdag 1 juni te streamen bij Videoland.

Enkele maanden voor de start van dit avontuur ontmoeten de singles elkaar tijdens speeddatesessies in Nederland. Uit deze korte kennismakingen vormen zich vijf koppels die de sprong in het diepe gaan wagen. Ze ontmoeten elkaar opnieuw 10.000 km verderop, op de adembenemende Filipijnen, voor hun trouwceremonie.

Op een verlaten eiland moeten de kersverse koppels twee weken overleven met elkaar én de hoop op ware liefde. De koppels leren elkaar kennen zonder alle gemakken van thuis. Na twee weken vol hoogte- en dieptepunten volgt de beslissing: Welk koppel vindt elkaar in het uitdagende liefdesavontuur en heeft kans op een toekomst samen?

Gestrand Op Honeymoon Island is gebaseerd op een Deens format en heeft eerder in België al twee succesvolle seizoenen gehad. De serie is geproduceerd door ITV Studios. De eerste drie afleveringen zijn nu te zien bij Videoland. Er verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering. Daarnaast was de eerste aflevering op zaterdag 1 juni te bekijken bij RTL 4 en de tweede aflevering is daar op zondag 2 juni om 22.40 uur te zien.

Credits
Opdrachtgever: Videoland
Productiebedrijf: ITV Studios
Format: Snowman Productions
Head of television: Sebastiaan Spaan
Gedelegeerd producent: Anne Dirks
Eindredactie: Kim de Vries, Saskia Lenferink
Productieleiding: Donovan Pereira
Redactie/verslaggeving: Philo van Rijswijk, Pleuni Bezem, Ellen Schutten, Harald Missal, Rachel Pronk, Pieter van der Kruk, Ramon Verlooij, Frank Grünbauer, Eleni Fonteinaki, Mike Starink
Productie: Juline Libourel, Tessa Smits, Nikki Jansen, Rosan Grob, Danielle Oldenburger
Programmamanagement Videoland: Annemarie Labree
Montage: Postlounge
Camera: Danny Weijman, Wesley Bakker, Sven van Hees, Yves Uyterhoeven, Sven ten Broek, Sven Vleugels, Rowan Geijs
Geluid: Paul Hagedoorn, Leandro van der Linden, Noar Elbali, Jens Vrouwenfelder, Thomas Storms, Tom Spreij, Jo Verbist
Lengte: 43 minuten
Aantal afleveringen: 8
Datum première: 1 juni bij Videoland

Bron: RTL Nederland/ITV Studios/BM

Bericht delen