Recordcijfers voor nieuwe app RTL Nieuws & Entertainment
maandag 13 mei 2024

Recordcijfers voor nieuwe app RTL Nieuws & Entertainment

Nederland heeft afgelopen weekend massaal het nieuws gevolgd via RTL Nieuws & Entertainment, de nieuwe gezamenlijke app van RTL Nieuws en RTL Boulevard. Het onlangs vernieuwde online platform verbrak alle bezoekrecords. Met name alle berichten en video’s rond Joost Klein en het Eurovisie Songfestival werden volop aangeklikt.

Met maar liefst 12,5 miljoen pageviews en 2,3 miljoen unieke bezoekers was zaterdag 11 mei een absolute recorddag. “Maar ook op zondag werden de updates van onze verslaggevers ter plaatse, zoals natuurlijk Aran Bade, massaal aangeklikt”, vertelt Jorien van der Plas, hoofdredacteur van RTL Boulevard.

Vooral het liveblog met de actuele berichtgeving en video’s vanuit Zweden werd door miljoenen tegelijk gevolgd. “De kracht van de gezamenlijke app werpt nu al zijn vruchten af”, zegt ook RTL Nieuws-hoofdredacteur llse Openneer.

Halverwege april zijn de sites en apps van RTL Nieuws, RTL Boulevard en RTL.nl samengegaan. Op www.RTL.nl en RTL Nieuws & Entertainment (gratis te downloaden in alle app-stores) komt alles samen: van het wereldnieuws en sportnieuws tot al het entertainmentnieuws én de beste fragmenten van RTL- en Videoland-programma’s.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen