Prijsuitreiking beste opdrachtfilm verhuist naar Beeld & Geluid in Hilversum
vrijdag 10 november 2023

Prijsuitreiking beste opdrachtfilm verhuist naar Beeld & Geluid in Hilversum

Het evenement Gouden Reigers 2024 biedt het podium aan de beste opdrachtfilms van het afgelopen jaar. Op 14 maart 2024 worden de vier Gouden Reigers en de Groene Reiger uitgereikt aan de meest talentvolle en gedreven filmmakers van ons land.

De inschrijvingen voor deelname aan Gouden Reigers 2024 zijn vanaf nu geopend. Na een daverende editie in 2023, zijn de Gouden Reigers dus weer terug van weggeweest. Met een nieuw elan! Zo zijn de filmmakers, producenten, opdrachtgevers en bezoekers welkom bij Beeld & Geluid in Hilversum voor de viewing van de genomineerde films en aansluitend de borrel en prijsuitreiking.

Inschrijven voor de Gouden Reigers op 14 maart 2024 is vanaf nu mogelijk. Ga hiervoor naar goudenreigers.com. Op de website vind je de link naar het inschrijfformulier, evenals informatie over de categorieën en de criteria voor deelname.

Bezoekers van de Gouden Reigers 2024, die zelf geen film inzenden, kunnen hun tickets reserveren door een e-mail te sturen naar info@goudenreigers.com.

Bron: Gouden Reigers/BM

Bericht delen