Kees Dorresteijn vaste presentator bij BNR Nieuwsradio
donderdag 3 februari 2022

Kees Dorresteijn vaste presentator bij BNR Nieuwsradio

Kees Dorresteijn is vanaf 4 februari wekelijks te horen op BNR Nieuwsradio. Vanaf dan presenteert hij de vrijdageditie van BNR Breekt. Dit is een discussieprogramma tussen 11.00 en 12.00 uur over het nieuws met opkomende opiniemakers, deskundigen en wetenschappers.

Opiniemakers die meewerken aan het radioprogramma zijn onder anderen Pieter Lossie, Vréneli Stadelmaier, Ama Boahene, Rabi Safi, Daphne Lodder, Harmen Krul, Carline van Breugel en Joris Hetterscheid. Iwan Verrips blijft van maandag tot en met donderdag te horen. Dorresteijn neemt de plek van Nina van den Dungen over die nu het nieuwe programma BNR Eyeopeners presenteert.

Kees Dorresteijn is ook bekend als podcastmaker bij BNR. Hij maakt wekelijks de podcast Vraag het Gommers waarin hij luisteraarsvragen over corona voorlegt aan IC-arts en OMT-lid Diederik Gommers. Hij heeft ook de podcastserie Een Jaar Burgemeester gemaakt, waarin hij burgemeester (en oud-BNR-hoofdredacteur) Sjors Fröhlich tijdens zijn eerste jaar achter de schermen heeft gevolgd. Hij doet ook redactiewerk voor BNR.

Bron: BNR/Radiowereld/BM

Bericht delen