Bram Mullink nieuwe adjunct-hoofdredacteur BNR Nieuwsradio en BNR Podcasts
maandag 4 oktober 2021

Bram Mullink nieuwe adjunct-hoofdredacteur BNR Nieuwsradio en BNR Podcasts

Bram Mullink (40) is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio en BNR Podcasts, onderdeel van de FD Mediagroep. Mullink begon negen jaar geleden bij BNR nadat hij ook een aantal jaren werkte voor AT5 en AVROTROS. Na onder andere een baan bij RTL keerde hij vier jaar geleden terug bij BNR als eindredacteur en vervolgens als chef nieuws.

Hoofdredacteur Mireille van Ark: “Bram is de journalistiek leider die FM en podcasts vanuit de inhoud dichter bij elkaar kan brengen en BNR door kan ontwikkelen naar een nieuwe fase van digitalisering. Hij staat voor onderscheidende journalistiek en weet als geen ander waar onze doelgroep behoefte aan heeft.”

Vernieuwde programmering
BNR Nieuwsradio heeft sinds januari de programmering vernieuwd en richt zich met een programma als BNR Breekt ook op de jonge professional. Van Ark: “Bram heeft aan de wieg gestaan van deze programmering en de FM-luisteraar weten vast te houden. Ik ben trots op de resultaten die hij, samen met de redactie, al heeft geboekt.”

Bram Mullink, adjunct-hoofdredacteur: “Deze stap maakt mij natuurlijk blij en trots. Toen ik voor het eerst bij BNR Nieuwsradio binnenliep was ik meteen verkocht. De gedreven redactie en opgewekte energie waarmee er nieuws gemaakt wordt maakt BNR een uniek, onafhankelijk journalistiek nieuwsmerk. Een nieuwsmerk dat onmisbaar is in het Nederlandse medialandschap en zich kenmerkt door scherpte, gretigheid en toekomstgerichtheid.”

Dit najaar komt BNR met een nieuwe slogan en campagne.

Bron: BNR/BM

Bericht delen