Barry Paf nieuwe dj van ochtendshow 100% NL
zaterdag 27 oktober 2018

Barry Paf nieuwe dj van ochtendshow 100% NL

100% NL krijgt een nieuwe ochtendshow. Barry Paf, die op dit moment iedere dag in de middag te horen is, gaat de ochtendshow tussen 06.00 en 10.00 uur presenteren.

Met de komst van Barry Paf wordt er afscheid genomen van Lars Boele. Maar dat is niet alles. Chantal Hutten wordt de nieuwe jock van de middagshow op 100% NL. Hiermee wordt Chantal de enige vrouwelijke dj in Nederland met een solo middagshow. De nieuwe programmering van 100% NL is vanaf maandag 3 december te horen op 100% NL.

“Ik ben enorm blij en trots dat ik zo’n mooie stap mag maken’’, vertelt Barry Paf. ‘’De ochtend is het belangrijkste tijdstip in het radiolandschap. Ik zie het dan ook als een groot compliment dat ik straks op dat tijdstip mijn show mag gaan presenteren. Ik voel me thuis bij 100% NL en kijk er naar uit iedere ochtend wakker te worden met heel Nederland.”

Martijn Zuurveen, station director a.i. 100% NL; “We zien Barry als de beste kandidaat voor de ochtendshow. Met Chantal in de middag, een vrouwelijke stem die in korte tijd heeft laten zien een goede aanvulling te zijn voor 100% NL, kijken we positief naar de toekomst met deze nieuwe programmering.”

Hij vervolgt: “Met de komst van Barry Paf naar de ochtend, nemen we afscheid van Lars Boele, die twee jaar lang te horen is geweest in de ochtend. We bedanken Lars voor de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes met alles wat de toekomst hem te bieden heeft.”

Bron: 100% NL/BM

Bericht delen