Woensdag 17 januari 2018

MAX komt met Smaakt Naar Meer

Interessant nieuws voor Heel Holland Bakt-fans die graag nog een tweede keer opscheppen, want vanaf dit najaar komt MAX elke woensdag met Smaakt Naar Meer. In dit studioprogramma, gepresenteerd door André van Duin, krijgt heel Holland een smakelijk toetje voorgeschoteld.

In het programma zal André van Duin samen met de afvaller van de week, bekende bakfans en kijkers de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwen. Wat vonden HHB-fans van de afgelopen aflevering? Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering?

Verder is er ruimte voor extra materiaal. Sociale media spelen een grote rol in Smaakt Naar Meer. Fans krijgen wekelijks bakopdrachten voorgeschoteld. De meest opvallende (mis)baksels komen – samen met de maker – langs in de studio.

De afgelopen dagen werd het nieuwe programma in vier stappen geïntroduceerd op de Facebookpagina van Heel Holland Bakt. Elke dag is een nieuw ‘ingrediënt’ uit het programma onthuld.

Smaakt Naar Meer is vanaf woensdag 7 september te zien bij MAX.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen