Dinsdag 16 januari 2018

Uitreiking AVRO Gouden RadioRing 15 november

De AVRO Gouden RadioRing wordt dit jaar op 15 november uitgereikt en zal plaatsvinden in Theater Gooiland in Hilversum. Het Gala vindt plaats tussen 20.00 uur en 21.00 uur, waarin de zes belangrijkste radioprijzen worden uitgereikt door nog geheime internationale radiohelden. De uitreiking is live te volgen via Radio 2, radioring.avro.nl en 101TV.

Vanaf oktober kan er weer online gestemd worden voor de drie publieksprijzen, de AVRO Gouden RadioRing (voor beste radioprogramma) en de Zilveren RadioSterren (voor beste presentatrice en beste presentator). Daarnaast zijn er drie vakjuryprijzen, die al jaren bekend staan als de Marconi Awards. Hier gaat het om de categorieën Marconi Oevre Award, Beste Zender en Aanstormend Talent.

De stemsite voor de publieksprijzen is online in oktober. Daaruit volgt een top 3 per categorie. Alleen de winnaars van de Sterren zijn dan bepaald, op de rest kan nog 28 uur voor de uitreiking op gestemd worden via bel&sms. De uiteindelijke winnaars worden tijdens het AVRO RadioGala van het Jaar bekend gemaakt.

Bron: AVRO

Bericht delen