‘Talpa Radio vergaderde 2 weken over naam ochtendshow Ekdom’
zondag 22 juli 2018

‘Talpa Radio vergaderde 2 weken over naam ochtendshow Ekdom’

De radiowereld heeft sinds dit voorjaar met Het Knopje haar eigen satirische nieuwssite, die de draak steekt met radiostations en haar dj’s. Deze keer moet Talpa Radio het ontgelden, met onderstaande tekst over de nieuwe ochtendshow die Gerard Ekdom gaat maken voor Radio 10.

‘Bij Talpa Radio zijn ze eruit: de nu al legendarische nieuwe ochtendshow op Radio 10 met Gerard Ekdom gaat niet Ekdom in de Ochtend heten maar … Ekdom in de Morgen. Volgens een woordvoerder van de succesvolle radiogroep zijn ze hierbij niet over een nacht ijs gegaan. Maar liefst twee weken is er vergaderd over deze gedurfde naamwisseling. De brainstorm duurde op sommige dagen tot diep in de nacht.

“Honderden namen hebben de revue gepasseerd. Ekdom Wordt Wakker, Ekdomtijd, Goedemorgen Gerard, Geer Draait Door, The Ekdom Club. Bij de suggestie Ekdom Staat Op is er zelfs even wat tumult geweest. Gerard’s vrouw liep woest de vergaderzaal uit en riep ‘dát nooit!’.” aldus Head of Programnames Senior Conspiracy Motivator Els Dikhuis.

Na lootjes trekken werd het uiteindelijk Ekdom in de Morgen, waarna iedereen in het holst van de nacht eindelijk naar huis toe kon. Kersverse radiodirecteur Marc Adriani trok nog een fles champagne open en riep ‘op naar de 10 procent!’.’

Bron: Het Knopje/BM

Bericht delen