Dinsdag 16 januari 2018

Samenwerking VI Radio met Radio Veronica

Vanaf 1 februari gaat VI Radio samenwerken met Radio Veronica. Johan Derksen, hoofdredacteur en creatief directeur van Voetbal International: “We zijn aan VI Radio begonnen met Radio 538 als partner. Die samenwerking verliep niet naar wens. Daar hebben ze andere prioriteiten. We werden op één hoop gegooid met Wehkamp Radio en het station van De Efteling. En de discjockeys van Radio 538 hebben niets met voetbal. Daarom past Veronica beter bij Voetbal International. Onze redacteuren komen daar live in de uitzendingen en we gaan tevens dagelijks een paar nieuwsbulletins voor Veronica maken.”

Het team van VI Radio-presentatoren (Bart Nolles, Menno Tamming en Etienne Verhoeff) wordt aangevuld met ervaren journalist Koert Westerman, die eerder ook voor de printeditie van Voetbal International werkte. Hij zal elke dinsdag nieuwsbulletins en andere bijdragen gaan verzorgen en is daarnaast voor RTL7 en Eredivisie Live actief is als commentator en verslaggever. Ook tijdens het EK deze zomer zullen Veronica en VI Radio intensief samenwerken.

Programmadirecteur Uunco Cerfontaine van Radio Veronica: “Dit is een gedroomde samenwerking. Een hele eer voor ons. Wij zijn zeer enthousiast. De doelgroep van VI overlapt met onze doelgroep. Wij hechten veel belang aan voetbal, dat geldt ook voor onze deejays. VI Radio heeft heel veel potentieel, wij gaan er veel meer uithalen dan tot nu is gebeurd.” De gangbare uitzendingen van VI Radio blijven dagelijks te beluisteren via de site VI.nl.

Bron: VI

Bericht delen