Dinsdag 16 januari 2018

Ronnie Wood (The Rolling Stones) wekelijks op Arrow Classic Rock

Ronnie Wood, al 34 jaar gitarist bij The Rolling Stones en kunstenaar, is met ingang van 3 december wekelijks op Arrow Classic Rock te horen met een eigen radioshow. ‘Mr. Rock ’n Roll’ maakt een radioprogramma waarbij, zonder een blad voor de mond te nemen, een kijkje wordt gegeven in meer dan veertig jaar Rock ’n Roll. Wood speelt ook zelf live in de uitzending en ontvangt gasten als Slash en Keith Richards.

Arrow Classic Rock is trots op dit radioprogramma dat exclusief elke vrijdagavond van 21.00 tot 22.00 uur wordt uitgezonden. The Ronnie Wood Show wordt herhaald op zaterdagnacht van 00.00 tot 01.00 uur en is ook via de website (www.arrow.nl) en mobiel te beluisteren.

Arrow Classic Rock directeur Ad Ossendrijver: “Als er één persoon is die mag praten over de British Rock Music, dan is het Ronnie Wood. Hij heeft de echte verhalen en ervaring gedurende vier decennia Rock ’n Roll. Begonnen bij Jeff Beck en via The Faces naar The Rolling Stones. Je weet nooit van tevoren welke richting The Ronnie Wood Show op gaat, maar het is elke keer weer een fascinerende reis van een uur.”

Bron: Arrow Classic Rock/Broadcast Magazine

Bericht delen