Article header image

Menno de Boer radiodirecteur 538

Menno de Boer is door de directie van Talpa Radio benoemd als Radio Director van Radio 538. Hij zal per direct, samen met Uunco Cerfontaine en Roland Snoeijer, het programmamanagement vormen van de Talpa Radio-stations. 

Deze wijziging vindt plaats vanwege het eerder gecommuniceerde vertrek van Dave Minneboo. Algemeen directeur Menno Koningsberger is zeer verheugd met de benoeming van Menno de Boer: “Menno is een radiodier pur sang en heeft het 538-DNA in al zijn vezels. Bovendien heeft hij goede ideeën over waar het station voor staat en heen moet.”

De Boer startte zijn radiocarrière al op jonge leeftijd bij de lokale omroep. Na zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam ging hij in 2003 aan de slag als dj bij Radio 538. In 2006 maakte Menno de overstap naar SLAM!FM waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde in combinatie met werkzaamheden als Music & Program Director. Sinds 2013 is Menno terug bij 538. Hij is iedere werkdag tussen 10 en 12 uur on air en is daarnaast Music Director & Assistent Programma Director. 

Bron: Radio 538/BM

Bericht delen