Martijn Zuurveen benoemd tot Radio Director RadioCorp
Woensdag 08 juli 2020

Martijn Zuurveen benoemd tot Radio Director RadioCorp

RadioCorp, media exploitant van de radiostations SLAM! en 100% NL, heeft Martijn Zuurveen aangesteld als Radio Director. Zuurveen was de afgelopen twee jaar al eindverantwoordelijk voor de programmering van 100% NL.

De afgelopen maanden vervulde hij deze rol tevens ad interim voor SLAM!. In de nieuwe rol van Radio Director is hij eindverantwoordelijk voor alle audiocontent van beide radiozenders evenals de programmering van de tv-stations SLAM!TV en 100% NL TV.

“Echt te gek dat ik verder mag blijven bouwen aan deze mooie mediamerken”, laat een enthousiaste Martijn Zuurveen weten. “Juist doordat de stations en doelgroepen zo verschillen van elkaar, zijn de mogelijkheden eindeloos. Er liggen nog veel mooie kansen voor beide zenders, dat zien we aan de stijging in onze luistercijfers de afgelopen maanden. Ik zie het al een uitdaging om deze kansen aan te pakken.”

Martijn Zuurveen brengt een uitgebreide expertise met zich mee, hij deed ervaring op in alle facetten van het radiovak. Zo werkte hij als dj, producer, sidekick, coach, regisseur en eindredacteur. Deze rollen vervulde hij bij diverse Nederlandse radiostations waaronder de afgelopen twee jaar fulltime bij 100% NL en in de laatste maanden tevens ad interim bij SLAM!.

Bron: RadioCorp/BM

Bericht delen