Lieve Paul eenmalig terug op KX Radio
zaterdag 1 september 2018

Lieve Paul eenmalig terug op KX Radio

Het radioprogramma Lieve Paul keert eenmalig terug. Paul de Leeuw en Paul van der Lugt kruipen tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek ten behoeve van de kankerbestrijding nog één keer achter de microfoon om relatieproblemen op te lossen.

Zit jouw vriendin altijd maar op d’r telefoon en vraag je je wel eens af of ze nog wel in de gaten heeft dat jij er ook bent? Knoopt je man nooit een leuk gesprek aan waardoor je wat hem betreft standaard zwijgend tegenover elkaar zit in een restaurant. Komen alle initiatieven in jullie relatie altijd bij jou vandaan of is de tijd van de verrassingen allang voorbij en baal je daarvan? Lieve Paul lost het op.

De speciale aflevering van Lieve Paul is op donderdag 6 september tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op KX Radio en daarna terug te luisteren op de website van NPO Radio 2. Het programma was in de jaren tachtig te horen op Radio 3. Elke zondagmiddag bogen Paul de Leeuw en Paul van der Lugt zich over relatieproblemen die luisteraars hadden ingestuurd. Toen De Leeuw de overstap maakte naar de VARA ging het programma onder de noemer Zalige Liefdeslijn door met presentatrice Erna Sassen.

Bron: NPO Radio 2/BM

Bericht delen