Dinsdag 16 januari 2018

KRO's Adres Onbekend ook bij regiozenders

Het radioprogramma Adres Onbekend gaat de regio in. Vanaf zondag 2 september maakt de KRO een regionale versie van het bekende radioprogramma in coproductie met zeven regionale omroepen: Omroep Gelderland, RTV Utrecht, RTV Noord Holland, Omroep West, RTV Drenthe, Omroep Flevoland en Omroep Zeeland.

De regionale versie is aanvullend op de landelijke versie, iedere vrijdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur op Radio 5. Adres Onbekend wordt door de regionale zenders vanaf 2 september wekelijks uitgezonden op zondagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur.

Ron Kas presenteert Adres Onbekend en zal ook de presentatie op de regiozenders op zich nemen. Op zondagmiddag heeft het programma een regionaal karakter. De uitzendingen op vrijdag en zondag staan los van elkaar, maar er zal sprake zijn van kruisbestuiving.

Kas over de regionale versie: “Het programma moet als een TomTom door de regio gaan, van punt naar punt. Het onderwerp moet zich specifiek in de regio afspelen en herkenbaar de kleur daarvan krijgen. We maken het op maat, de landelijke en de regionale versie gaan elkaar versterken.”

Bron: KRO

 

Bericht delen