Dinsdag 16 januari 2018

Groot Nieuws Radio succesvol met fondsenwerving

De eerste actiemaand van de christelijke radiozender Groot Nieuws Radio heeft € 100.000 opgeleverd. Dat heeft directeur Nico Schipper bekend gemaakt. “Belangrijk is dat maar liefst € 65.000 van dit resultaat structureel is. Daarmee bouwen we aan de toekomst van Groot Nieuws Radio.”

De omroep heeft nu nog € 150.000 nodig om een tekort aan het eind van 2012 te voorkomen. “Deze tussenstand is hoopgevend. We liggen op schema, maar we zijn er nog niet.”

Groot Nieuws Radio heeft in oktober honderden nieuwe vrienden (donateurs) ingeschreven en honderden giften ontvangen. Schipper: “De enorme respons en ook de reacties per mail getuigen van een grote betrokkenheid bij onze omroep. De luisteraars willen Groot Nieuws Radio niet meer missen. Ik wil iedereen bedanken voor de steun in welke vorm dan ook.”

Groot Nieuws Radio gaat in de laatste maanden van het jaar door met de fondswerving en roept alle luisteraars op vriend te worden. “We hebben nu ruim 11.000 vrienden en pakweg 400.000 luisteraars. Om een onafhankelijk radiostation met een uitgesproken christelijk geluid in de lucht te houden, zijn er meer mensen nodig die niet alleen luisteren, maar ook structureel een kleine bijdrage leveren.”

Bron: Groot Nieuws Radio

Bericht delen