Gerard Ekdom verlengt contract bij Radio 10
maandag 1 februari 2021

Gerard Ekdom verlengt contract bij Radio 10

Gerard Ekdom heeft zijn contract bij Radio 10 tot 2024 verlengd. De radio-dj maakt daar het ochtendprogramma en zal dat de komende drie jaar blijven doen.

“Ik blijf zitten waar ik zit, op een fijn plekje met een leuk team waar ik het naar mijn zin heb. Elke dag zit ik een beetje in mijn radiobubbel en dan vergeet je eigenlijk dat er ook nog zaken zijn als een contract dat afloopt”, aldus de 42-jarige Ekdom.

De radio-dj bevestigt dat er ook andere mogelijkheden voor hem waren. “Ja, er zijn altijd andere opties, maar voor mij is Radio 10 nu de lekkerste plek. Ik kan het programma maken dat ik wil, dan ben ik al vrij snel een gelukkig mens.”

Ekdom maakte in 2018 de overstap naar Radio 10, onderdeel van Talpa Radio, na jarenlang bij NPO 3FM en NPO Radio 2 te hebben gewerkt. Van maandag tot en met vrijdag presenteert hij van 6.00 tot 10.00 uur het programma Ekdom In De Morgen. Naast zijn dagelijkse ochtendshow blijft ook het weekendprogramma Ekdom’s Funky Music Trip te horen op Radio 10.

Roland Snoeijer, Radio Director Radio 10: “Gerard Ekdom en Radio 10 zijn een perfecte match. Gerard is een unieke radiomaker met zijn energie, creativiteit, humor en aanstekelijke muziekkennis. Hij past helemaal in het ochtendritueel van mensen en we zijn heel blij dat luisteraars kunnen blijven genieten van Gerard als vaste waarde in de ochtend op Radio 10.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen