Dinsdag 16 januari 2018

Finalisten Gouden RadioRing 2012 bekend

De programma’s De Avondploeg (Slam!FM), Effe Ekdom (AVRO, 3FM) en Het Foute Uur (Q-Music) zijn genomineerd voor De AVRO Gouden RadioRing 2012. Daarmee zijn de drie finalisten voor de radiopublieksprijs van 2012 bekend.

Het jongerenprogramma De Avondploeg, gepresenteerd door Daniël Lippens en Ivo van Breukelen, staat voor de tweede keer in de finale van De AVRO Gouden RadioRing. Ook Gerard Ekdoms lunchshow Effe Ekdom is voor de tweede keer op rij genomineerd voor beste radioprogramma van het jaar. Het Foute Uur met Mattie Valk en Wietze de Jager is de nieuwkomer in het gezelschap.

Op 15 november zal tijdens het Het RadioGala van het Jaar duidelijk worden wie De AVRO Gouden RadioRing mag gaan dragen. Ook de Zilveren Radiosterren Man en Vrouw worden die avond uitgereikt aan de beste radioman en radiovrouw van 2012. Daarnaast worden tijdens het gala de winnaars van de Marconi Awards, de drie vakjuryprijzen van de Nederlandse radio, bekend gemaakt.

De AVRO zendt Het RadioGala van het Jaar live uit op donderdag 15 november vanaf 20.00 uur op Radio 2, en in beeld via 101TV en radioring.avro.nl.

Bron: AVRO

Bericht delen