Dinsdag 16 januari 2018

Arrow Jazz FM nu Sublime FM

Arrow Jazz FM heeft een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe sound. De zender gaat verder als Sublime FM. Met het frisse groene lime in het logo wil Sublime FM zich profileren als nieuwe en verfrissende zender. De zender neemt geen afscheid van haar Jazz roots. Vooral in de avonduren kunnen liefhebbers van jazzy sounds goed bij de zender terecht. Het nieuwe Sublime FM staat voor een mix van jazz, soul, latin en lounge. Muziek wordt er afgewisseld met prikkelende informatie die de ene keer serieus en de andere keer luchtiger van aard is.

Sublime FM is toegankelijker geworden voor een grotere groep luisteraars. Directeur Petra Beyer: “We gaan door op de ingeslagen weg om de zender verfrissender en dynamischer te maken. Daarnaast bouwen we verder aan een echte lifestyle zender voor luisteraars die actief betrokken zijn bij de zender. We hebben daartoe onder andere een unieke internet player geïntroduceerd. Via SubLimefm.nl kunnen luisteraars onze muziek beoordelen. Die informatie gebruiken we voor onze verdere programmering. De player is bovendien gekoppeld aan Facebook zodat alle luisteraars hun favoriete SubLime FM track kunnen delen. Actualiteiten en lifestyle items krijgen een prominente rol tijdens een nieuwe dagelijkse ochtendshow waar we mee van start willen gaan begin 2013. We zijn nu op zoek naar een anchorman die goed aansluit bij ons luisteraarsprofiel.”

De spotverkoop neemt de zender in eigen hand, waardoor zij beter in staat is het merk separaat en exclusief in de markt zetten en adverteerders wil binden die bij het profiel Sublime FM passen. De zender wordt hierbij ondersteund door de internationale media & sales organisatie Publicitas.

Bron: Sublime FM

Bericht delen