Dinsdag 16 januari 2018

'Ziggo is beste tv-aanbieder'

De afgelopen weken organiseerde Tweakers.net voor de zesde keer de verkiezing van de Tweakers Awards. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing kunnen bezoekers van Tweakers.net in diverse categorieën stemmen op hun favoriete producten, diensten en bedrijven. Maandag is de uitslag bekend gemaakt in meer dan 20 categorieën.

Ziggo is met bijna de helft van alle stemmen door de bezoekers van Tweakers.net verkozen tot beste tv-aanbieder. Concurrent UPC pakt de tweede plaats, terwijl KPN, dat digitale televisie via iptv en Digitenne op de markt zet, genoegen moet nemen met de derde positie. Glashart Media biedt televisie aan glasvezelklanten en komt op de vijfde positie, terwijl Canal Digital als enige satellietprovider in de lijst op plaats zes is te vinden.

Ziggo is bovendien de derde keer gekozen tot beste internetprovider. Runner-up is opnieuw XS4all, dat internet aanbiedt via dsl- en glasvezelverbindingen. Op de derde plaats is UPC te vinden, terwijl KPN en dochterbedrijf Telfort respectievelijk op de vierde en zesde positie staan. Telenet behaalt met de vijfde plaats de hoogste notering voor een Belgische isp.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen