Article header image

Waarschijnlijk Tour de France-variant VI Oranje

Met nog ruim een maand voordat de Tour de France 2011 begint (2 juli) is er nog altijd geen witte rook, maar het heeft er alle schijn van dat er toch echt een VI Oranje rondom het Franse wielerevenement gaat komen. “We zijn er nog druk mee bezig,” zo liet RTL-woordvoerder Jaap Paulsen aan SigaarSnor.blogspot.com weten.

 

Ook Wilfred Genee zinspeelde gisteren op het doorgaan van het programma. “De kans is eigenlijk wel bijna honderd procent,” zo vertelde hij in Evers Staat Op. Op VI Radio voegde hij daaraan toe: “Er moeten nog een paar dingen geregeld worden, zoals de naam bijvoorbeeld. En er moeten nog een aantal gasten vastgelegd worden.”

Over de precieze invulling van het programma is officieel nog weinig bekend. Wel is duidelijk dat er wordt ingezet op een dagelijks live programma, waarin – doordat RTL een sublicentie van de NOS heeft verworven – ook beelden uit de koers zelf te zien zullen zijn. Daarnaast zullen eigen RTL Sport-verslaggevers interviews met de hoofdrolspelers in Frankrijk gaan maken.

Bron: Sigaarsnor.blogspot.com

Bericht delen