Vandaag Inside trekt 10.000 bezoekers in Ziggo Dome
maandag 12 december 2022

Vandaag Inside trekt 10.000 bezoekers in Ziggo Dome

Meer dan 10.000 mensen kwamen zondagavond naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een liveversie van de talkshow Vandaag Inside die al twintig jaar, in verschillende samenstellingen en onder diverse noemers, op tv te zien is.

“Ik kijk m’n ogen uit dat er zoveel mensen voor dit kutprogrammaatje opdagen”, zei Johan Derksen. “Ik realiseer me nooit dat wij zo’n impact op het land hebben.” Voor Wilfred Genee was de volle zaal “niet voor te stellen”. “We proberen er net zo’n feest van maken in deze grote zaal als op tv”, zei hij bij opkomst op het podium. “Het was een opmerkelijke ride, maar ik heb vanaf begin tot eind genoten.”

“Mooi man”, reageerde René van der Gijp bij zijn opkomst. “Het belangrijkste is dat mensen kunnen lachen en niet depressief naar bed gaan”, zei de oud-voetballer over het programma waar hij al een jaar of zestien in te zien is. “Maar het is sowieso leuk als iets redelijk succesvol is en ik ben er ontzettend trots op.”

Het was zondag de eerste keer dat de Vandaag Inside-mannen in deze setting in de Ziggo Dome zaten, maar als het aan Genee ligt was het zeker niet de laatste keer. “Gaan we nog een tijdje door?”, vroeg hij zijn collega’s aan de hand van een kijkersvraag, waarna Van der Gijp en Derksen instemmend antwoordden. “Over tien jaar zitten we hier weer”, besloot Genee grappend onder luid applaus van de zaal.

Bron: Vandaag Inside/BM

Bericht delen