Tweede show voor Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome
woensdag 3 juli 2019

Tweede show voor Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome

Chantal Janzen maakte woensdagochtend bij Qmusic bekend dat ze niet één, maar twee shows van Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome organiseert. Naast zaterdag 16 november, start nu de verkoop voor Chantals Pyjama Party op vrijdag 15 november.

Ook de line-up wordt groter. Glennis Grace en Corry Konings komen naast de al aangekondigde gasten Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Wibi Soerjadi, Tony Junior en Famke Louise op bezoek. Natuurlijk mag Chantals allereerste slaapgast uit het programma niet ontbreken. Peter Jan Rens maakt zijn opwachting op het Ziggo Dome podium in zijn beroemde blauwe pyjama.

Chantal ontvangt haar gasten in een gigantisch bed, middenin de Ziggo Dome. Samen halen ze herinneringen op over logeerpartijen en dromen ze over ultieme pyjamafeestjes. Met co-host Tijl Beckand laat Chantal deze feestdromen uitkomen tijdens Chantals Pyjama Party.

Chantal Janzen: “Het wordt voor iedereen de pyjamaparty van hun dromen! Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en te gekke verrassingen. Van vliegen als een vogel door de lucht, meezingen met je favoriete artiest tot een regenbui van glitters en veren. Chantals Pyjama Party zit net zoals het programma vol met humor en plezier.”

Chantals Pyjama Party is een samenwerking tussen &C en RTL Live Entertainment.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen