Woensdag 17 januari 2018

Tour-etappes van start tot en met finish live bij Eurosport

Voor het eerst zijn dit jaar de Tour de France-etappes van de start tot en met de finish live te volgen bij Eurosport. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus niks te missen van ’s werelds grootste wielerwedstrijd.

Voorheen waren van dertien etappes geen rechtstreekse beelden beschikbaar van het eerste gedeelte van de rit. Nu dat wel het geval is, wil Eurosport – Home of Cycling – de Nederlandse Tour-fans uiteraard geen minuut onthouden van de strijd om het geel.
 
In totaal betekent dit dat televisiekijkend Nederland bij Eurosport maar liefst 25 uur extra live wieleractie voorgeschoteld krijgt vanuit de Ronde van Frankrijk.

Via de Eurosport Player kunnen wielerfans niet alleen altijd en overal de verrichtingen van het peloton volgen, zij kunnen bovendien kiezen uit diverse exclusieve bonus-streams waaronder vijf camera’s van motoren die meerijden in de koers plus een camera op de finishlijn.
 
De 104e editie van de Tour de France start zaterdag 1 juli in het Duitse Düsseldorf. Drie weken later, op zondag 23 juli, finisht de Tour-karavaan traditioneel op de Champs-Élysées in Parijs. 

Eurosport-analist Juan Antonio Flecha – oud-renner van onder meer de Nederlandse ploegen Rabobank en Vacansoleil-DCM – staat bij de start en de finish voor de voor- en de nabeschouwing in Tour de France Extra. Dit dagelijkse programma is voor en na iedere etappe te zien

Bron: Eurosport/BM

Bericht delen