Article header image

Strix maakt Lelijke Eendjes voor RTL 5

In het nieuwe RTL 5-programma Lelijke Eendjes, dat vanaf donderdag 4 februari te zien is en gepresenteerd wordt door Lieke van Lexmond, helpt een team van plastisch chirurgen mensen die zichzelf belemmerd voelen door hun looks.

De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

In elke aflevering vertellen twee ‘lelijke eendjes’ hoe hun uiterlijk hun leven beïnvloedt en een positieve toekomst in de weg zit. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens: wat zeggen andere mensen over hun uiterlijk? Hoe belemmert het ze in het dagelijks leven? Durven ze bepaalde dingen niet en wat vinden familie en vrienden van hun uiterlijk?

Lelijke Eendjes wordt geproduceerd door Strix in samenwerking met Velthuis kliniek. Uitzending: vanaf donderdag 4 februari om 21.30 uur bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen