Dinsdag 16 januari 2018

Skyhigh TV neemt belang in No Pictures Please

Skyhigh TV heeft een belang genomen in het bedrijf No Pictures Please van Ewout Genemans. De partijen gaan een intensieve samenwerking met elkaar aan. Dat heeft No Pictures Please maandag laten weten aan Mediacourant. Genemans, die niets wil zeggen over de omvang van het belang en de financiële afwikkeling, is blij met de deal. “Skyhigh TV is een bedrijf waar met veel passie kwalitatieve tv wordt gemaakt. Een creatieve omgeving waarin ik mijn bedrijf No Pictures Please verder kan ontwikkelen.”

Begin januari werd bekend dat Genemans alleen verder ging met zijn bedrijf. Jon Karthaus, met wie Genemans in 2008 het productiebedrijf oprichtte, heeft besloten zich volledig te richten op zijn ambitie als singer/songwriter.

Bernard van den Bosch van Skyhigh TV ziet de overeenkomst als een uitdaging. “Voor Skyhigh TV betekent de samenwerking met Ewout een belangrijke nieuwe stap in het  bestaan van ons bedrijf. Ewout is een gedreven jonge programmamaker die al een aantal mooie tv-formats op de buis heeft gekregen. Dat belooft nog veel goeds voor de toekomst! We hopen op een succesvolle samenwerking!”

Skyhigh TV is bekend van programma’s als De Allerslechtste Chauffeur van Nederland (BNN) en Het Familiediner (EO). Genemans maakt met zijn bedrijf onder de tv-series Fans! (SBS6) en Voetbalfans (RTL7).

Als presentator is Genemans onder meer bekend van het Junior Songfestival. In het najaar gaat hij voor de AVRO de serie Onder Wibi’s Vleugels presenteren, een productie van Skyhigh TV.

Bron: Mediacourant/Broadcast Magazine

Bericht delen