dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 komt met Villa Morero

Martin Morero ontvangt vanaf maandag 27 augustus bij SBS 6 elke week twee bekende Nederlanders in zijn luxueuze vakantievilla. Hij wordt met raad en daad bijgestaan door zijn Tante Cor. De twee karakters uit de dramaserie Gooische Vrouwen leggen hun gasten op eigen wijze in de watten tijdens een logeerpartij. Het format doet denken aan Villa Felderhof van de NCRV en ook aan Gordons Gastfornuis van RTL Nederland.

De twee kunnen zich uitspraken en vragen veroorloven die de meest doorgewinterde presentator niet zou durven stellen. De kijker leert de bekende Nederlanders dankzij Martin Morero van een andere kant kennen. Villa Morero is acht weken lang om 20.30 uur bij SBS 6 te zien.

Martin Morero (Peter Paul Muller) en Tante Cor (Beppie Melissen) ontvangen de volgende duo’s: Beau van Erven Dorens en Bridget Maasland, Lange Frans en Ireen Wüst, Nick Schilder en Olcay Gulsen, Jeroen van der Boom en Kelly Pfaff, René Froger en Agnes Jongerius, Simon Keizer en Sandra Schuurhof, Hans Klok en Saskia Noort en Erben Wennemars en Kim Feenstra.

Producent is Talpa Fictie.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen