Sander van de Pavert start talkshow Avondlicht
dinsdag 24 september 2019

Sander van de Pavert start talkshow Avondlicht

Sander van de Pavert, bekend van LuckyTV, komt met een twaalf minuten durend interviewprogramma getiteld Avondlicht.

Sander van de Pavert zal op geheel eigen wijze het gesprek aangaan met bijzondere mensen uit de wereld van media en televisie. In Avondlicht gaat hij op zoek naar de ónbekende kant van zijn bekende gasten. En niet zijn spitsvondige vragen, maar een vlijmscherp montagemes is daarbij Van de Pavert’s sterkste wapen. In gesprekken met Andries Knevel, Freek Vonk, Jort Kelder, Giel Beelen en Catherine Keyl leidt dit alles in Avondlicht tot een serie onwaarschijnlijke interviews, bizarre anekdotes en ongemakkelijke stiltes.

Avondlicht is te zien vanaf 6 oktober bij BNNVARA om 22.55 uur op NPO 1. Het maken van een talkshow was voor Sander van de Pavert een lang gekoesterde wens. Door bekende gasten nu eens zélf serieus te interviewen en deze gesprekken vervolgens uitgebreid te hermonteren ontstaat een twaalf minuten durende talkshow vol humor, ongemak en onverwachte wendingen. Van de Pavert ziet het maken van Avondlicht dan ook als zijn masterpiece: “In dit programma kan ik eindelijk alles kwijt.”

Over de samenwerking met zijn gasten is hij duidelijk: “Zij verdienen alleen maar applaus. Ze stellen zich kwetsbaar op door een uur lang met mij te praten en mij vervolgens te laten bepalen wat ik in de montage met dat interview ga doen. Ik hoop dat ik hun vertrouwen niet beschaamd heb. Maar daar ben ik ook weer niet helemaal zeker van.”

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Frank Ruiter

Bericht delen