Article header image

Samenwerking tussen LINDA.tv en Net5

Vanaf donderdag 17 maart is de rubriek De mobiel van… van LINDA.tv bij Net5 te zien. In dit programma interviewt Antoinnette Scheulderman bekende Nederlanders als Linda de Mol, Irene Moors, Saskia Noort, Bridget Maasland, Anita Witzier en Richard Groenendijk aan de hand van hun mobiele telefoon.

Ze krijgt vrij spel om een uur lang ongegeneerd door de agenda’s, contacten, foto’s en chats te scrollen en zo meer te weten te komen over de persoon achter de mobiel. Dit levert opmerkelijke ontdekkingen en interessante gesprekken op.

Linda de Mol zelf trapt de reeks af en vertelt een uur lang alles over haar broer John, haar geliefde Jeroen en haar twee kinderen, maar ook over haar Candy Crush-obsessie, de bedreiger van haar gezin en haar moeder die aan Alzheimer lijdt.

LINDA.tv is beschikbaar als website en mobiele app. In samenwerking met Net5 en FTV Productions wordt de rubriek De mobiel van… nu in een uitgebreidere versie op televisie uitgezonden.

Net5-zendermanager Carter Duong zegt hierover: “Net5 is trots op deze samenwerking met een mooi merk als LINDA. Goede online content als De mobiel van… verdient een doorvertaling naar landelijke tv. Wat mij betreft smaakt deze kruisbestuiving naar meer.”

De mobiel van… is vanaf donderdag 17 maart om 22.00 uur te zien bij Net5

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen