woensdag 17 januari 2018

RTL Telekids brengt Mega Blubber Power Race

Op zaterdag 2 juli komt de Mega Blubber Power Race terug. Het buitenevenement vindt plaats tijdens festival Zomer op Zwitsal in Apeldoorn en is gratis toegankelijk voor kinderen en hun familie, mits zij zich via de site megablubberpowerrace.nl hebben aangemeld.

De Mega Blubber Power Race was onderdeel van het tv-programma Telekids uit de jaren ’90. In de populaire en hilarische race gingen twee klassen de strijd met elkaar aan. In 2015 presenteerde kinderplatform RTL Telekids succes de comeback van het evenement op vier verschillende locaties in Nederland.

Kinderen kunnen ravotten op verschillende attracties zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, bruisende schuimbaden, een extra lange buikglijbaan en De Grot der 1000 Schatten.

Tijdens Zomer op Zwitsal kan er ook worden meegezongen en gedanst bij de Telekids Discoshow en bij optredens van onder andere meidengroep Raak!. Ook voor de jongere kinderen is er vertier: zo zijn de Telekids-kinderhelden Fien & Teun en Jul & Julia van de partij en wordt er geschminkt.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen