dinsdag 16 januari 2018

RTL lanceert digitaal kanaal RTL Telekids

RTL Nederland lanceert een nieuw digitaal kanaal: RTL Telekids. De kinderzender is sinds twee jaar te zien bij RTL 8 en vanaf 3 september ook 24/7 bij Ziggo. Voor kinderen van 3 tot 9 jaar brengt het digitale kanaal de vertrouwde Telekids-programma’s, zoals Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Hallo K3!, Brandweerman Sam en Ernst & Bobbie maar ook verschillende nieuwe series, films en theatershows.

Door de geweldloze en licht educatieve programma’s kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart RTL Telekids laten kijken. Voor veel kinderen zijn de kwalitatieve programma’s inmiddels vertrouwde kost, sinds de lancering van het kinderblok bij RTL 8 (oktober 2010) weet RTL Telekids steeds meer kijkers aan zich te binden. Door de uitbreiding met het digitale kanaal zijn de populaire programma’s van RTL Telekids voor Ziggo kijkers nu op elk gewenst moment te bekijken.

Het digitale kanaal RTL Telekids is vanaf maandag 3 september te ontvangen door abonnees van Ziggo met een TV Plus- of een TV Extra abonnement op kanaal 312. RTL Telekids blijft ook gewoon dagelijks bij RTL 8 te zien.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen