Article header image

RTL 7 komt met LXRY TV op zondagavond

RTL 7 brengt vanaf 27 oktober het nieuwe tv-programma LXRY TV. In deze talkshow op de zondagavond van 18.00 – 19.00 uur ontvangt Yves Gijrath gasten in de studio en praat met hen over actuele zaken. Kernwoorden hierbij zijn inspiratie, passie en ondernemerschap.

LXRY TV komt uit Brasserie Paardenburg aan de Amstel en wordt geproduceerd door RTL Productions.

“LXRY is een sterk merk, gedreven door gepassioneerde mensen”, aldus Diana Pattiselanno, directeur RTL Productions. “Een merk dat past binnen RTL Productions. Ik heb het volste vertrouwen dat we onze expertise kunnen inzetten om de juiste vertaalslag te maken van het magazine naar televisie en andere multimediale platforms.”

LXRY TV is onderdeel van de LXRY Media Group. LXRY Media Group is organisator van de beurs Masters of LXRY (12 t/m 16 december 2013 in de Amsterdam Rai) en uitgever van LXRY Magazine. Gijrath (46) is de bedenker van Masters of LXRY (voorheen Miljonair Fair) en verschillende magazine-concepten. Hij heeft als ondernemer successen behaald, maar ook diepe dalen gekend. Gijrath: “Na een zware tijd is LXRY TV voor mij een belangrijke stap in een nieuwe en positieve richting. Ik hoop met dit programma de vele facetten van het luxe leven te kunnen laten zien.”

Bron: Lxry.nl

Bericht delen