Dinsdag 16 januari 2018

RTL 4 brengt panelshow Beste Kijkers

In het nieuwe programma Beste Kijkers, dat vanaf woensdag 2 september te zien is bij RTL 4, blikt Ruben Nicolai terug op de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

Dit doet hij samen met zijn vaste teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens, die ieder wekelijks een bekende Nederlander meebrengen. De inzet: wie is de beste kijker? Ook de hulp van de kijkers zelf wordt ingeroepen. Zij kunnen Nicolai laten weten welke fragmenten zij absoluut terug willen zien in de volgende aflevering.

De teams worden in verschillende spelrondes getest op hun kennis van tv-fragmenten van de afgelopen week. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel beste kijker. Tussen de verschillende rondes leidt Nicolai de kijker langs de meest opmerkelijke fragmenten van zowel het nationale als internationale televisieaanbod.

Nicolai: ”Ik kijk uit naar het presenteren van Beste Kijkers. De proefaflevering beloofde heel veel goeds. Het is natuurlijk een feestje om weer met Lama-collega Jeroen van Koningsbrugge in de studio te zijn en dan ook nog met de nieuwste aanwinst van RTL, aanstormend talent Beau van Erven Dorens.”

Het format Beste Kijkers is in België al te zien en wordt in Nederland geproduceerd door Pilot Studio.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen