Ron Brandsteder maakt kampeerprogramma voor ONS
maandag 12 augustus 2019

Ron Brandsteder maakt kampeerprogramma voor ONS

Ron Brandsteder en Patrick Martens zijn samen te zien in het nieuwe reisprogramma Love for the Campsite. De 69-jarige Brandsteder en de 41-jarige Martens kruipen in de rol van reisleider en reizen af naar Denemarken, waar ze met acht alleenstaande vijftigplussers het campingleven ervaren.

De reisleiders zijn nog onervaren met kamperen, meldt tv-zender ONS die het nieuwe programma komend najaar uitzendt. Ron Brandsteder en Patrick Martens ontdekken met hun reisgenoten de Deense stranden, de kleurrijke steden en ondernemen verschillende activiteiten. Ze gaan oesters rapen, gin maken, abseilen en wandelen over de kliffen van Møn. Het gezelschap overnacht in campers, caravans, vouwwagens en tenten.

De eerste aflevering van Love for the Campsite is op 10 oktober om 21.30 uur te zien op ONS. Het programma is duidelijk gesponsord. Tijdens de uitzendingen worden vijf verschillende campings van de ANWB bezocht en zullen deelnemers overnachten in campers, caravans, vouwwagens en tenten van Camp to Go. De hoofdsponsor is de officiële toerisme-organisatie van Denemarken, VisitDenmark.

Bron: ONS/BM

Bericht delen