Postcode Loterij Miljoenenjacht vanaf 8 september bij SBS6
donderdag 22 augustus 2019

Postcode Loterij Miljoenenjacht vanaf 8 september bij SBS6

Samen met Linda de Mol is ook Postcode Loterij Miljoenenjacht verhuisd naar SBS6. Vanaf zondag 8 september is de spelshow met de grootste prijzenpot van Nederland vijf weken lang te zien op zondagavond om 20.00 uur. Dat betekent dus een heel weekend met Linda: op zaterdagavond met Ik Hou Van Holland, gevolgd door Postcode Loterij Miljoenenjacht op de zondagavond.

De opzet van het programma blijft hetzelfde: 500 kandidaten in de studio strijden om die ene, felbegeerde plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat met het beroemde kofferspel kans op een geldprijs van misschien wel vijf miljoen euro. Uiteraard gaat Winston Gerschtanowitz weer elke week op pad om ook een deelnemer van de Postcode Loterij thuis het gewonnen finalebedrag uit te reiken. Afgezien van een aantal nieuwe spelonderdelen, die in de uitzendingen duidelijk worden, is er weinig veranderd aan het succesvolle format.

“We wonen in een nieuw huis, maar het staat nog wel in dezelfde straat, zou je kunnen zeggen”, aldus presentatrice Linda de Mol, die uitkijkt naar de voortzetting van het programma bij SBS6. Postcode Loterij Miljoenenjacht wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en mede mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen