Podium Pop Up vanaf zaterdag te zien op NPO 2
zaterdag 6 februari 2021

Podium Pop Up vanaf zaterdag te zien op NPO 2

Vanaf zaterdag 6 februari is het nieuwe programma Podium Pop Up te zien op NPO 2. Temidden van de coronacrisis zorgt dit programma toch nog voor het nodige muzikale vertier: musici met een verschillende achtergrond geven een gezamenlijk miniconcert.

De concerten zijn opgenomen op een bijzondere locatie en geven je thuis het theater- en concertgevoel. In elke aflevering bezoekt een bekende naam uit de kunst- en cultuursector een plek waar hij of zij een warme band mee heeft. Hier wordt, samen met een gezelschap, gemusiceerd voor de werknemers.

Annet Malherbe
Deze reeks concerten wordt afgetrapt door actrice Annet Malherbe, die we onder meer kennen uit Jiskefet en Gooische vrouwen. Zij verrast samen met Club Classique het personeel van Hotel De Goudfazant met een optreden. Hiermee hopen ze de werknemers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden.

Annet houdt van muziek maken en zingt graag. Sinds februari 2020 zijn al haar geplande projecten afgelast. Ze zou deze winterperiode een muziekvoorstelling maken met een aantal musici van Club Classique. Ook deze voorstelling is vanwege Covid-19 afgelast. De musici zijn dan ook bijzonder blij dat ze voor Podium Pop Up mogen optreden en daarvoor een honorarium krijgen.

Het programma Podium Pop Up is onderdeel van NPO Cultuur, het platform waarmee de publieke omroep op verschillende kanalen de magie van de zaal bij de mensen thuis wil brengen en tegelijk cultuurmakers wil helpen aan een alternatief podium voor hun werk.

Podium Pop Up is vanaf zaterdag 6 februari wekelijks om 22.00 uur te zien op NPO 2.

Bron: NTR/BM

Bericht delen