Woensdag 17 januari 2018

Omroep MAX experimenteert met geurtelevisie

Na de zomer start een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Om dit vijfde seizoen te vieren heeft MAX iets nieuws bedacht: HHB-Geurtelevisie. Afgelopen zomer reed er een tram door Amsterdam die de geur van appeltaart verspreidde, maar komend seizoen kan een selecte groep HHB-fans thuis genieten van de geuren uit de Heel Holland Bakt-tent.

De omroep meldt hierover het volgende: ‘We zijn op zoek naar fans die de geurkastjes thuis willen uitproberen. We hebben 50 kastjes beschikbaar die je in bruikleen ontvangt. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op een plekje in de testgroep, is onderstaand formulier invullen. Ben je ingeloot, dan ontvang je via mail een bevestiging met verdere instructies.

In de HHB-Geurentelevisie-kastjes zitten patronen met daarin de geuren van een aantal basisingrediënten, waaronder vanille, karamel, rood fruit en koekdeeg. In de uitzendingen van het nieuwe seizoen zitten geluidstonen waarop het HHB-Geurentelevisie-kastje reageert. Het kastje kan geuren mengen, waardoor er eindeloos veel verschillende variaties mogelijk zijn. De tonen zijn niet hoorbaar en niet schadelijk voor mens en dier.’

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen