NOS komt met derde aflevering Het coronavirus: feiten en fabels
vrijdag 24 april 2020

NOS komt met derde aflevering Het coronavirus: feiten en fabels

De NOS komt opnieuw met een uitzending over de coronacrisis. Sinds de persconferentie van premier Rutte van afgelopen dinsdag weten we dat de ‘intelligente lockdown’ – op een paar versoepelingen na – voorlopig gehandhaafd blijft. De derde aflevering van Het coronavirus: feiten en fabels is dinsdag 28 april vanaf 20.33 uur te zien op NPO 1.

Veel mensen vrezen voor hun baan. De stress neemt toe. Wat betekent dat voor ons leven? Waar staan we nu? En waar gaan we naartoe? Dat zijn maar een paar vragen die aan de orde komen in een uitzending waarin wordt gefocust op de maatschappelijke gevolgen, de medische stand van zaken (wel of geen mondkapjes? hoe staat het met de ontwikkeling van vaccins?) en de consequenties voor de economie.

Opnieuw kunnen kijkers hun vragen en zorgen insturen. Rob Trip en Saïda Maggé zullen die proberen te beantwoorden in gesprekken met virologen en andere deskundigen. Ook te gast is de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb, over de vele dilemma’s waar hij in zijn stad mee te maken heeft. Vragen kunnen worden ingestuurd via coronavragen@nos.nl, en ook via de social kanalen van de NOS: Facebook, Twitter en Instagram, met #coronavragen.

Op digitaal themakanaal NPO Nieuws is de uitzending te zien met gebarentolk. NPO Nieuws is bij KPN te vinden op kanaal 43, bij Ziggo op kanaal 501, bij T-Mobile op kanaal 260 en online via NPO Start.

Bron: NOS/BM

Bericht delen