Dinsdag 16 januari 2018

Nooit Meer Naar Huis bij RTL 4

In het nieuwe RTL 4-programma Nooit Meer Naar Huis, te zien vanaf donderdag 10 september en geproduceerd door Endemol, maakt Gordon een reis met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen.

Deze mensen zijn opgegeven door hun naaste omgeving.

In de zesdelige serie reist Gordon de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij en laat hij ze onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Gordon: “Ik geloof dat ik met dit programma iets nieuws en uitdagends heb gevonden in mijn carrière als tv-maker. Ik kan hier, net als in Hotter Than My Daughter, zoveel in kwijt en ik ben dol op mensen die hun, vaak tragische, verhaal willen delen met mij. Ik heb veel raakvlakken met mijn gasten en leef mee. Ik ben geraakt als blijkt dat ze iets aan mijn adviezen hebben gehad. Ik kan beslist zeggen dat dit het allermooiste is wat ik ooit mocht doen op tv. Mensen blij maken, verrassen en troosten: dat is iets wat mij past. “

Uitzending: vanaf donderdag 10 september, tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen