Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe spelshow Kitsch of Kassa bij SBS 6

Jochem van Gelder presenteert vanaf woensdag 25 maart de nieuwe spelshow Kitsch of Kassa, waarin een kandidatenkoppel de waarde moet raden van allerlei bijzondere objecten. Het doel van het spel is om het duurste object over te houden, want de kandidaten krijgen de waarde van dat voorwerp in geld mee naar huis.

De waardes van de objecten variëren van 50 tot 50.000 euro. Kitsch of Kassa wordt geproduceerd door Zodiak Nederland.

In deze spelshow met elementen van Deal or No Deal en Tussen Kunst en Kitsch speelt een kandidatenkoppel met de meest uiteenlopende objecten. Jochem van Gelder presenteert Kitsch of Kassa en zegt: “Kandidaten moeten de waarde schatten van voorwerpen zoals een auto van Elvis Presley, een schilderij uit het Rijksmuseum, de favoriete schoenen van Lionel Messi, of de jurk van Lady Gaga die ze in een videoclip draagt. Sommige voorwerpen zijn kitsch en lijken alleen heel duur en andere, eenvoudige objecten zijn juist wél een fortuin waard. Deze voorbeelden zijn uiteraard fictief, want alles is nog geheim.”

Kitsch of Kassa is de Nederlandse versie van het succesvolle, van oorsprong Zweedse format Trash or Treasure (Bytt är bytt) van Zodiak. Het programma is vanaf 25 maart om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen