Nieuw seizoen Danny’s wereld op NPO 2 en YouTube
woensdag 1 september 2021

Nieuw seizoen Danny’s wereld op NPO 2 en YouTube

In het tweede seizoen van Danny’s wereld neemt Danny Ghosen opnieuw een kijkje op onverwachte plaatsen in de maatschappij. Het programma is vanaf donderdag 9 september om 21.05 uur te zien bij de VPRO op NPO 2 en vanaf 17.00 uur op YouTube.

Danny Ghosen ontdekt nieuwe werelden vlak bij huis: van mensen die gokverslaafd zijn aan de illegale Toto tot bewoners van een volksbuurt die moeten wijken voor de rijken. Van vrouwen met anorexia die maar geen hulp krijgen tot de slachtoffers én daders van huiselijk geweld.

Het programma onderzoekt spanningen en problemen in de samenleving. Danny ontmoet mensen die vaak onzichtbaar zijn, de grens opzoeken, daar overheen zijn gegaan of zich buitengesloten voelen. Hij komt overal binnen, hij vraagt door en oordeelt niet.

Danny Ghosen (Beirut, 1978) begon zijn loopbaan bij MTNL maar stapte snel over naar PowNed waar hij opviel door zijn vasthoudendheid. Voor de EO maakte hij onder andere Rot op naar je eigen land. Sinds 2016 werkte Ghosen voor de NTR waar hij het veelgeprezen Danny in Arabistan en De slag om Libanon maakte. Sinds januari 2021 maakt hij Danny’s wereld voor de VPRO.

Bron: VPRO/BM

Bericht delen