Dinsdag 16 januari 2018

Nicky Romero lanceert zender WildHitz

Met een druk op de lanceringsknop startte dj Nicky Romero met zijn nieuwe track Lighthouse vannacht om 00.00 uur de tv-zender WildHitz. De muziek- en entertainmentzender is vanaf nu te zien in de huiskamers van meer dan 2,5 miljoen huishoudens, mede dankzij doorgifte in het basistelevisiepakket van KPN en Telfort.

De tv-zender is een spin-off van het populaire internetplatform WildHitz.nl waar al wekelijks 1,5 miljoen kijkers hun ideale gepersonaliseerde playlist krijgen samengesteld.

WildHitz koppelt het online platform daarom ook aan de tv-zender, een novum in tv-land. Zo weet WildHitz dankzij haar skip button en andere gebruiksdata precies wanneer en welke videoclips het best worden bekeken, iets dat voor traditionele tv-zenders niet mogelijk is. Door de directe koppeling van online met tv worden op de tv-zender altijd de meest populaire videoclips van nu gepresenteerd, gecombineerd met de snelst opkomende social content.

Naast videoclips brengt WildHitz ook dagelijks voor Nederland gemaakte programma’s  zoals De WildHitz Weekendmix, Het Klubhuis en het speciaal op jong volwassenen afgestemde kookprogramma Wie Kookt. Ook zullen diverse nieuwe chartshows worden ontwikkeld op basis van data uit verschillende Europese landen waar WildHitz al actief is.

Bron: WildHitz/Broadcast Magazine

Foto: De Nederlandse dj Nicky Romero deed de lancering vanuit zijn studio samen met WildHitz vj Nellie Benner

Bericht delen