Woensdag 17 januari 2018

Nickelodeon en Spike 24/7 bij Ziggo

Nickelodeon is vanaf 8 december 7 dagen in de week, 24 uur lang te zien via Ziggo op kanaal 29. Op het 24 uurs-kanaal is een mix te zien van de internationale Nickelodeon-shows als De Thundermans, SpongeBob SquarePants en School of Rock en Nederlandse producties van als De Ludwigs, Joy & Bart en Cool Factor.

Niet alleen Nickelodeon, ook Spike gaat vanaf 12 december 24 uur uitzenden met een uitgebreide programmering. De zender is vanaf deze datum 24 uur per dag beschikbaar voor fans in het digitale basispakket van Ziggo. Spike brengt een mix van reality, entertainment, en live sports. De zender is bekend van series als Lip Sync Battle, Ink Master en Bellator. Meer informatie over de programmering van de 24-uurs zender volgt binnenkort.

In de avond breidt Nickelodeon de programmering uit met ondertitelde live action-series zoals Big Time Rush, Zoey 101 en Drake & Josh. Na middernacht komt Nickelodeon met vintage cartoons als Ren & Stimpy, Rugrats (Ratjetoe), Angry Beavers (Boze bevers) en Kenan & Kel. Deze programma’s zijn tevens te vinden in de nieuwe Nickelodeon Play app.

Victor Coolman, VP en Channel Head Kids & Family: “Met de uitbreiding van onze programmering met ondertitelde shows richten we ons op de iets oudere Nickelodeon-fans. Daarnaast zien we een uitgelezen kans om in de nacht onze vintage animatie te brengen voor iedereen die is opgegroeid met Nickelodeon-series. In meer dan 20 jaar hebben we een brede portfolio opgebouwd. We zijn dan ook heel enthousiast dat we deze nu in Nederland kunnen brengen via Ziggo.”

Naast deze uitbreiding investeert Viacom International Benelux ook in het uitrollen van nieuwe producten voor haar zenders. Het mediabedrijf introduceerde eerder deze maand de Nickelodeon Play app die binnen enkele dagen op de vierde plek stond in de Apple App Store voor iPad-gebruikers en op nummer 3 in de lijst met meest populaire Nederlandse Android-apps.

Bron: Viacom/Broadcast Magazine

Bericht delen