Dinsdag 16 januari 2018

Meer 3D-televisies verkocht

Ondanks recent onderzoek waaruit naar voren kwam dat er weinig enthousiasme is voor 3D-tv (inclusief bril), zien veel winkeliers de vraag naar dergelijke toestellen stijgen. Dat blijkt uit een rondgang van Tweakers.net langs diverse elektronicawinkels.

IT’s, Modern.nl, BCC en Expert zien stuk voor stuk dat de vraag naar 3D boven verwachting is en dat steeds meer mensen doelgericht zoeken naar een 3D-toestel. De winkelketen IT’s heeft de 110 vestigingen zelfs omgebouwd zodat klanten de ervaring met 3D in de winkel kunnen zien.

Het feit dat het aanbod van 3D-televisies binnenkort wordt uitgebreid, de prijs daardoor zal zakken, het feit dat 3D-films het in de bioscoop goed doen en de experimenten van Nederlandse omroepen met 3D, zijn volgens de winkeliers redenen voor de stijgende vraag.

Niels Aben, e-commercemanager bij IT’s en Modern.nl: “We hebben veel hits op de pagina’s met 3D-toestellen. Deze pagina’s worden drie keer vaker bekeken dan het aanbod van gewone televisies. Ook de duur dat mensen op die pagina’s met 3D-tv’s blijven hangen, ligt fors hoger.”

Bron: Adformatie

Bericht delen