Martijn Fischer presenteert Je had erbij moeten zijn
vrijdag 16 augustus 2019

Martijn Fischer presenteert Je had erbij moeten zijn

In het nieuwe AVROTROS-programma Je had erbij moeten zijn, gepresenteerd door Martijn Fischer, krijgen verhalen van verschillende bekende gezichten een podium. Acteurs Tim Haars, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung en Loes Schnepper kruipen samen met Fischer in de huid van de hoofdrolspelers en spelen het na zoals het gebeurd is.

De vertellers blijven aan het woord, dus aan de acteurs om de verhalen playbackend tot leven te brengen. Per aflevering vertellen twee bekenden hun waargebeurde verhaal. Zo haalt Bastiaan Ragas een lugubere grap uit die volledig uit de hand loopt en vertelt Richard Groenendijk een verhaal over topsport, Barbies en dromen die niet altijd uitkomen. Klaas van der Eerden komt tijdens het sporten in een levensbedreigende situatie terecht en Henny Huisman kijkt terug op een bijzondere lunch met een wereldleider. Andere bijzondere, grappige en bizarre verhalen worden verteld door Dennis Weening, Olga Commandeur, Hans Kazan, Dave von Raven, Ron Boszhard en Leontien van Moorsel.

Je had erbij moeten zijn brengt zo een ode aan de anekdote. Het programma is vanaf donderdag 5 september te zien om 22.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: AVROTROS

Bericht delen